Phi
Ba

Follow Us:
Back to top

Rittenhouse Condo

Located in an upscale Philadelphia neighborhood, this spacious apartment makes the most of its elongated floor plan with floor to ceiling views of Rittenhouse Square, considered one of Philadelphia’s finest public spaces. The success of this stunning interior renovation was thanks to Phiba’s engineers who had to resolve the chaotic installation of ductwork, piping, and cables to recover space. As a result, our team is replicating the design on other apartments within the building.

“Green” and energy efficient measures include sophisticated programmable lighting and temperature home control system with vacancy and day-lighting sensors, dimmers, and time clocks.

This project was design in collaboration with DCM Architecture & Engineering.

Location:

Philadelphia, PA

Year:

2015 - 2016

Type of project:

Interior Renovation

Area:

5,000 SQ FT

Role:

Architect, Mechanical

Category: